zondag 20 januari 2019

Zieltogende websites en facebookgroepen

Uniek boek | Werken met een model


Zieltogende websites en facebookgroepen

 
Zieltogende websites en facebookgroepen

 

Sites voor modellen en kunstenaars zijn al oud

Websites waar kunstenaars en fotografen modellen kunnen vinden bestaan al vanaf het begin van het internet. Maar ze leven altijd maar een bepaalde (relatief korte) tijd. Een groot probleem is het feit dat deze sites al snel overspoeld worden door nepfiguren. 

Deze neppers doen zich voor als ervaren model maar zullen het nooit tot een afspraak laten komen. Voor dat cruciale moment haakt men af en men zal in het niets verdwijnen. En de kunstenaar of de fotograaf zal zich realiseren dat hij weer eens in de streken van van een faker is getrapt.

Het toelaten van het zelf plaatsen van foto's gaat problemen geven

Een andere valkuil is het toelaten van  het zelf plaatsen van foto's door modellen op een dergelijke website. Dat zal aangepakt worden door een groep exhibitionisten om min of meer legaal hun edele delen aan de gehele wereld te laten zien. Waar dat op een koude winderige plek in het park nog wel wat opoffering vraagt,  is dat op internet volledig afwezig. De drempel is laag en de doelgroep groot. Wat wil je als exhibitionist nog meer. Het gevolg is een overvloed aan inschrijvingen met foto.

Laat uw website niet afsterven

Dit heeft tot gevolg dat de meer serieuze personen al heel snel afhaken. Ze verlaten de sites en gaan hun heil weer ergens anders zoeken.  Een website die vrijwel geheel uit exhibitionisten bestaat is na verloop van tijd het onvermijdelijke resultaat en de oprichter is met al zijn ongetwijfeld goede bedoelingen na verloop van tijd gedwongen de site weer offline te halen. Er zijn zeker een stuk of tien websites bekend die dit lot hebben ondergaan en de manier waarop het gebeurde was in alle gevallen dezelfde.

Hoe websites beter kunnen en het beperkte nut van social media lees je in dit boek

BESTELLEN
Stuur een e-mail naar tekenmodel@yahoo.com of jetjesibie@gmail.com 
en je krijgt het e-boek retour 
met een tikkie/betaalverzoekje van zeven euro.  
Kan het nog simpeler?