zondag 20 januari 2019

kijk als opdrachtgever uit voor stalkers

Uniek boek | Werken met een model


Kijk als opdrachtgever uit voor  stalkers


Sommige modellen kunnen ook vrij bizar doen

Sommige modellen zijn zeer hardnekkig

Er zijn nogal wat opdrachtgevers die slechte ervaringen hebben met modellen die niet van ophouden weten. In het algemeen betreft het daarbij mannelijke modellen. Er is in de praktijk aanzienlijk minder vraag naar mannelijke modellen dan naar vrouwelijke. Maar het aanbod aan mannelijke modellen is een aantal keren groter dan het aanbod aan vrouwelijke modellen. Vraag en aanbod zijn dus volledig uit balans.

Slechts enkele mannelijke modellen bestrijken de gehele markt

Daar komt bij dat slechts enkele bekende mannelijke modellen bijna de gehele markt bestrijken en niet van plan zijn om daar ook maar iets van af te gaan staan. Het betekent simpel dat er voor het grootste deel van die grote groep mannelijke modellen eigenlijk niets te doen is. Er is gewoon geen werk genoeg en het zal er ook niet komen.

Men benadert iedereen die men maar kan vinden

Nu zou je dat kunnen accepteren en andere bezigheden kunnen gaan zoeken en dat zal ook vaak genoeg gebeuren. Maar er is ook een groep die elke tekenclub, academie en dergelijke die ze maar kunnen vinden gaat benaderen. En heeft men eenmaal een telefoonnummer, dan zal men die ook blijven benaderen.

Het is zelfs een reden voor modellenregelaars om te stoppen

Er zijn voorbeelden bekend van modellenregelaars die ermee stopten, eenvoudig omdat ze niet meer tegen de druk van de constant aandringende modellen opgewassen waren. En dat is uiteraard in niemands voordeel. Het is voor modellenregelaars en potentiële opdrachtgevers dus best belangrijk om in een vroeg stadium duidelijk te maken dat men niet op aanbiedingen zit te wachten. Geef je eenmaal enige hoop, dat is de kans dat je wekelijks gebeld wordt of het nu al zover is, kennelijk aanwezig.

Geef onder geen voorwaarden ook maar een sprankje hoop!

Wees dus duidelijk en geef geen enkele valse hoop. Want afpoeieren laat deze groep zich echt niet als ze het vage gevoel hebben uiteindelijk door volhouden toch wel iets te kunnen bereiken. En het kleinste sprankje hoop dat de modellenregelaar dan geeft zal voldoende zijn.  


BESTELLEN
Stuur een e-mail naar tekenmodel@yahoo.com of jetjesibie@gmail.com 
en je krijgt het e-boek retour 
met een tikkie/betaalverzoekje van zeven euro.  
Kan het nog simpeler?